image
image

Proiectul Promo Adolescenţa şi-a propus să creeze o oportunitate de auto-prezentare pentru elevii claselor a 11 a, de cunoaştere a caracteristicilor generale ale adolescentului modern, de promovare a perspectivei elevilor despre eficacitatea şi starea de bine a liceanului.

Scopul proiectului este antrenarea abiliătilor de intercunoaştere şi dezvoltare personală, vârsta adolescenţei fiind determinantă pentru dezvoltarea optimă a viitorului adult.

Abilităţile reprezintă ingredientul esenţial care le permite adolescenţilor să-şi transpună cunoştinţele în comportamente şi în atitudini. Totodată, cunoaşterea caracteristicilor de personalitate, a valorilor, intereselor, pasiunilor, reuşitelor, abilităţilor şi activităţilor şcolare sau de timp liber preferate conduc la o mai bună orientare in carieră, facilitând adaptarea tinerilor la complexul provocărilor sociale, economice, de mediu şi culturale specifice societăţii în care trăiesc.

Video-urile realizate exprimă creativ multe “noţiuni cheie”, care caracterizează modul de a fi, a simţi şi a gândi al adolescentului. Apreciem conţinutul, originalitatea materialelor prezentate, valoarea de argumentare a filmelor de promovare a vârstei adolescenţei.

Vă invităm să vizionati produsele video ale colectivelor claselor a XI a B, a XI a C, a XI a D, a XI a G şi a XI a H. Vizionare placută!

  • XI-a B
  • XI-a C
  • XI-a D
  • XI-a G
  • XI-a H